Mamy dla Was niespodziankę – nasza restauracja w nowej odsłonie o nazwie Czerwony Grzebyk.
Ciekawe czy domyślacie się w czym się specjalizujemy?
Już spieszymy z wyjaśnieniem. Oczywiście będzie to kukurydziany baby kurczak w wielu fantastycznych odsłonach i nowej formule zamawiania. Do wyboru będzie między innymi kurczak truflowy, pikantny oraz cytrusowy. Dodatki będzie można dobrać dowolnie – ziemniaki z wody, gratin ziemniaczane oraz surówki sezonowe.
Kukurydziany kurczak baby to odpowiednik francuskiego przysmaku maispoularde. Nasz oczywiście jest „locals”. Wychowania tego specjalnego gatunku podjęło się prywatne gospodarstwo, którego możemy nazwać się dumnym partnerem. Nasz Szef Kuchni wyczarował kilka wspaniałych odsłon tego kurczaka, na które serdecznie Was zapraszamy!
Oczywiście do całej koncepcji gastronomicznej dopasowaliśmy również nasze wnętrza. Przyjdźcie, oceńcie sami i podzielcie się z nami swoją opinią – gdyż zmieniliśmy się dla Was.
Zaplanuj swój pobyt w Hotelu Gdańsk dostając więcej za mniej